Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască hidratantă textilă pentru bărbați Men Expert Hydra Energetic 32 g

Masca textilă pentru bărbați in mărime XL se potrivește perfect pe fața bărbaților , hidratează intens pielea după 5 minute. Este ideală înainte de o întâlnire importantă, in călătorii sau după o… Descriere și parametrii

Descriere

Masca textilă pentru bărbați in mărime XL se potrivește perfect pe fața bărbaților , hidratează intens pielea după 5 minute. Este ideală înainte de o întâlnire importantă, in călătorii sau după o petrecere. 

Caracteristici:

  • Mască textilă pentru bărbați
  • hidratează pielea în profunzime,
  • hrănește intens pielea,
  • reface vitalitatea pielii,
  • potrivită pentru călătorii.

Scoateți masca, si aplicați-o pe față, se lasă timp de 5 minute pentru un ten reînnoit. După utilizare, eliminați masca si excesul masați-l cu degetele sau ștergeți cu un tampon de bumbac. Utilizați de 3 ori pe săptămână.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde