Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune pentru bronzare pentru copii SPF 50+ Bariésun Baby Spf 50+ Lotion 100 ml

Brand: Uriage
Loțiunea pentru copii SPF 50+ Bariésun oferă cea mai bună protecție de razele UV. Este ușor de răspândit și aproape imediat se absoarbe în piele. Este fără parfum, ulei și, prin urmare, potrivita… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea pentru copii SPF 50+ Bariésun oferă cea mai bună protecție de razele UV. Este ușor de răspândit și aproape imediat se absoarbe în piele. Este fără parfum, ulei și, prin urmare, potrivita este pentru pielea sensibilă - laptele este rezistent la apa. Poate fi folosit pe față și corp. 

Caracteristici:

  • Loțiune pentru bronzare pentru copii,
  • potrivita pentru față și corp,
  • fără parfumare si uleiuri.
  • protecție foarte ridicata de lumina soarelui,
  • este ușor de aplicat. 

Se aplică uniform pe piele în timpul bronzării, reaplicați la fiecare două ore sau după înot, ștergerea cu prosopul și transpirație. 

Spoturi

Vă recomandăm să combinați cu alte produse din gama Uriage:
zile
:
ore
:
minute
:
secunde