Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare aromată mare Luna plină misterioasă 340 g

Brand: Albi
Parfumul fascinant de lavandă în armonie cu notele lemnoase de mosc și fougère evocă o plăcere senzuală elegantă. Lumânările sunt fabricate din componente de înaltă calitate - ceara de soia, fitilele… Descriere și parametrii

Descriere

Parfumul fascinant de lavandă în armonie cu notele lemnoase de mosc și fougère evocă o plăcere senzuală elegantă.

Lumânările sunt fabricate din componente de înaltă calitate - ceara de soia, fitilele din Germania și aromele provin de la producători de renume. Ceara pentru aceste lumânări este din boabe de soia. Acest lucru face lumânările Heart & Home și mai ecologice, non-toxice, astfel încât vă puteți relaxa cu sentimentul că ați contribuit la faptul ca natura noastră să rămână frumoasă.

Iluminează și parfumează casa dvs. până la 70 de ore. Lumânările mari sunt deosebit de potrivite pentru odăile mai mari.

Greutate: 340 g
Diametrul lumânării: 8,5 cm
Înălțimea lumânării: 12 cm

Odată cu timpul arderii crește intensitatea mirosului. Dar nu lăsați lumânarea aprinsă pentru mai mult de patru ore. Nu mișcați lumânarea atunci când ceara este dizolvată și nu o lăsați aprinsă în curent.

Spoturi

Capacul unic de metal poate fi utilizat pentru stingerea lumânări.