Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare parfumată in bol Aloe calmanta 38 g

Brand: Albi
Tonurile calmante de aloe medicinala, îmbogățite cu o atingere răcoritoare de iarba de lămâie, formează o armonie perfectă. Miros frumos si ecologic- asa sunt lumânările premium Heart & Home.… Descriere și parametrii

Descriere

Tonurile calmante de aloe medicinala, îmbogățite cu o atingere răcoritoare de iarba de lămâie, formează o armonie perfectă.

Miros frumos si ecologic- asa sunt lumânările premium Heart & Home. Sunt fabricate din ceară de soia, care va parfumează casa. Relaxați-vă cu sentimentul că ați contribuit la faptul că natura noastră rămâne frumoasă.

Iluminează și parfumează casa dvs. până la 12 de ore.

Greutate: 38 g
Diametrul lumânării: 6 cm
Înălțimea lumânării: 2,5 cm

Lumânările pot fi aprinse direct în bol, nu este nevoie de sfeșnic.