Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou Baie de piele Daisy 4 buc

Brand: MANUFAKTURA
Tratează-ți pielea la Baia Daisy Skin și descoperă 7 vrăji ale frumuseții tale: hidratare - întinerire - fermecare - regenerare - calmantă - nutriție și strălucire. Pachetul unic pentru Daisy Skin… Descriere și parametrii

Descriere

Tratează-ți pielea la Baia Daisy Skin și descoperă 7 vrăji ale frumuseții tale: hidratare - întinerire - fermecare - regenerare - calmantă - nutriție și strălucire.

Pachetul unic pentru Daisy Skin Spa include:

  • Masca de decojire hidratanta,
  • Ser anti-îmbătrânire pentru ochi și gură,
  • Fluid de bază hidratant
  • Elixir de ulei pentru Pleť

Toate produsele sunt bogate în ingrediente naturale și însoțite de un parfum alergenic și delicat. Margaritele conțin minerale valoroase, acizi din fructe, proteine și aminoacizi, flavonoide antioxidante, polizaharide hidratante și alte substanțe, datorită cărora au un efect benefic asupra organismului nostru.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde