Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou Frumusețe întineritoare a trandafirilor 3 buc

Brand: MANUFAKTURA
Set cadou pentru întinerirea și hidratarea îngrijirii pielii. Răsfățați-vă pielea cu ajutorul ajutorilor exclusivi și descoperiți secretele tinereții veșnice. Tratează-ți pielea la nutriție profundă,… Descriere și parametrii

Descriere

Set cadou pentru întinerirea și hidratarea îngrijirii pielii. Răsfățați-vă pielea cu ajutorul ajutorilor exclusivi și descoperiți secretele tinereții veșnice. Tratează-ți pielea la nutriție profundă, hidratare intensă, regenerare excepțională și îngrijire unică de întinerire cu ridicare imediată.

Pachetul de îngrijire roz include:

  • Ser anti-îmbătrânire pentru față, gât și decolteu cu trandafir, coenzima Q10 și acid hialuronic
  • Crema de piele blândă zilnic cu sare de primăvară fierbinte, extracte de trandafir și uleiuri valoroase
  • Crema de piele hrănitoare cu sare de primăvară fierbinte, unt de shea și ulei de trandafir
zile
:
ore
:
minute
:
secunde