Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască cremoasă pentru păr Kokos 260 ml

Combinație unică de cheratină regenerantă cu cofeina pentru parul dvs. frumos. Cafeina - un ingredient modern de îngrijire a părului ,care stimulează microcirculația cutanată și, astfel, promovează… Descriere și parametrii

Descriere

Combinație unică de cheratină regenerantă cu cofeina pentru parul dvs. frumos. Cafeina - un ingredient modern de îngrijire a părului ,care stimulează microcirculația cutanată și, astfel, promovează alimentarea cu sânge a rădăcinii părului. Este dovedit că reduce pierderea părului și îl întărește. Hidrolizatul de cheratina din lână de oi cuprinde aminoacizi identici cu aminoacizii din părul uman. Prin acțiunea hidrolizatului de cheratina are loc o regenerare unică a structurii părului. Părul se întărește, nu se rupe, încrețește, este neted și lucios. Masca este completată de pantenol regenerativ și lecitină vegetală. Strălucirea și finețea părului sunt susținute prin adăugarea de ulei de nucă de cocos. După aplicarea măștii are loc creșterea volumului părului și creșterea strălucirii părului. 

Are un nivel ridicat de pieptănare a parului, crescând volumul.. Nu conține siliconi, produse petroliere, SLS.

Caracteristici:

  • Masca de par cu nucă de cocos,
  • regenerează părul,  
  • hrănește,
  • previne pierderea parului,
  • întărește părul,
  • le oferă putere,
  • întoarce finețea şi strălucirea parului.

Cum se folosește

Pe părul spălat cu șampon și se clătit cu apă, se aplică cantitatea necesară a compoziției in păr și pe scalp timp de aproximativ 20 de secunde si masați. Pe parul cu masca se întinde o punga de plastic, apoi înfășurați cu un prosop și se lasă sa se încălzească timp de 15-20 de minute. Se clătește și aranjați in mod normal. Utilizați în mod regulat. 

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: