Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masca de (Hyaluronic Acid Eye Gel Patch) cu (Hyaluronic Acid Eye Gel Patch) cu colagen Original Skin Energy (Hyaluronic Acid Eye Gel Patch) 60 x 1,5 g

Brand: Mizon Cod: kMZ066

Descriere

Masca hidrogel pentru ochi cu acid hialuronic și colagen este concepută pentru a asigura hidratarea pe termen lung și calmarea pielii din jurul ochiului. Aderă instantaneu la piele, își ia temperatura și acționează ca o a doua piele care ajută la menținerea pielii hidratate de lungă durată, calmează, luminează și restabilește elasticitatea pielii.

Acidul hialuronic este un hidratant care se găsește în concentrații mari în corpul uman. Poate lega o cantitate mare de apă, rezultând o recuperare îmbunătățită a țesuturilor și alimentarea cu nutrienți și oxigen. Astfel, nu numai că este utilă în regenerarea rapidă a cicatricilor, ci menține pielea noastră ferm fermă și elastică și asigură formarea de noi fibre de colagen și elastină. Datorită abilităților sale miraculoase, ajută la reținerea unei cantități mari de apă, care este eliberată treptat. Pleť este mai hidratată, elastică, se regenerează treptat și reduce ridurile.

Masca este hipoalergenică, fără parabeni, parfumuri și culori artificiale. Este testat dermatologic. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, riduri, piele obosită și ofilită, cercuri sub ochi, umflături.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Mizon

Cosmetice naturale sunt printre produsele naturale Mizon calitate cu efecte mari și rapid rezultate vizibile!

 

Laboratoare de cercetare și dezvoltare produse cosmetice din Coreea de Sud sunt de obicei considerate ca fiind cele mai bune din lume, astfel încât un grup de oameni de stiinta de conducere din aceste laborator extrem de respectat a stabilit că aceste ingrediente cosmetice incredibile disponibile la toate și de brand a fost născut Mizon, care a câștigat popularitate imediat.
Companie Mizon se angajează să continue inovația în produse cosmetice și se mândrește cu impresionante 16 de brevete pentru diverse tehnologii cosmetice (care este în cercetarea și dezvoltarea de produse cosmetice raritate). Mizon nu testează produsele sale pe animale și pune un accent deosebit pe utilizarea substanțelor naturale și extracte. Mark Mizon repede a devenit popular în Coreea și este acum cel mai bine vandut brand din piața asiatică. Acum, compania a decis să ofere produsele sale mari în Europa și prima carte pe piață au ales Cehia si Slovacia.

Mark Mizon folosit pentru a produce materiale oarecum neobișnuită, și că este filtratul secreție melc. Substanțele active conținute în extractul de melc stimula regenerarea pielii și pentru a preveni aparitia ridurilor si a liniilor fine. Cu utilizarea regulată, dovedit a îmbunătăți textura pielii. Pielea este ferm și are un aspect sănătos și natural frumos. Datorită compoziției de protecție este potrivit pentru pielea sensibilă. Secretii melc este obținut în mod natural și nu afectează sau ucide melci!

De asemenea, încercați produse de marcă Steblanc! De brand nou cosmetice, care a fost fondat de Nabion cosmetice producătoare Mizon.

Mizon
zile
:
ore
:
minute
:
secunde