Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masca de protecție pentru părul vopsit cu rodie si ulei de argan (Hair Mask) 330 ml

Masca de protecție pentru părul vopsit de la marca franceza Le Petit Olivier cu conținut de ulei de argan si extract de rodie conține min. 95% ingrediente naturale. Oferiți părului o îngrijire de… Descriere și parametrii

Descriere

Masca de protecție pentru părul vopsit de la marca franceza Le Petit Olivier cu conținut de ulei de argan si extract de rodie conține min. 95% ingrediente naturale. Oferiți părului o îngrijire de protecție cu ulei de argan și extract de rodie, ceea ce face ca culoarea să reziste mai mult timp si părul va rămâne sănătos si hrănit. Oferă părului nutriția necesara, hidratare și strălucire. Protejează și menține culoarea părului. facilitează pieptănarea. Corectează fibrele de păr și hrănește profund.

Caracteristici:

  • Mască pentru păr vopsit si cu melir
  • Conține 95% ingrediente naturale.
  • cu extracte de rodie si ulei de argan,
  • extinde și protejează culoarea părului
  • părul este hrănit și strălucitor,
  • fără parabeni, sulfați, siliconi,
  • Fabricata în Franța.

Cum se folosește

Aplicați masca pe părul spălat, uscat cu prosopul. Lăsați-o să acționeze timp de 1 minută și apoi clătiți.

Spoturi

Alte produse de la marca Le Petit Olivier pot fi găsite aici: