Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască intensivă hialuronică Hyaluron-Filler (Hyaluron Intensive Mask) 1 buc.

Brand: Eucerin
Masca de față intensivă cu acid hialuronic oferă o doză imediată de hidratare pielii. Aceasta ajută la netezirea liniilor fine si a ridurilor și întoarce prospețimea pielii și aspectul tânăr.… Descriere și parametrii

Descriere

Masca de față intensivă cu acid hialuronic oferă o doză imediată de hidratare pielii. Aceasta ajută la netezirea liniilor fine si a ridurilor și întoarce prospețimea pielii și aspectul tânăr. Consistența plăcută a măștii aderă perfect la contururile feței și acționează ca un al doilea strat de piele.

Caracteristici:

  • hidratează pielea,
  • elimina liniile fine și ridurile,
  • lasă pielea proaspătă, radiantă și vizibil întinerită.
  • Pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Deschideți pachetul și desfaceți masca. Scoateți 2 straturi protectoare albastre Se aplică pe pielea bine curățată, uscată a feței. Neteziți cu degetele masca astfel încât să adere la contururile feței și ajustați în funcție de necesități. Se lasă timp de 5 minute să acționeze și apoi se scoate masca. Masați ușor in piele serul rămas. Utilizați 1-2 ori pe săptămână, ca un supliment pentru îngrijirea pielii.

Spoturi

In oferta noastră veți găsi si alte produse de la marca Eucerin.