Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masterpiece Beauty Drink 30 x 6 g

Brand: Masterpiece by Simona Cod: kMAS001

Descriere

MASTERPIECE este un proiect personal al modelului ceh de top Simona Krainová.

„S-a bazat pe visul meu și viziunea mea pe termen lung”, spune însăși Simona, care a testat-o personal și a dezvoltat-o cu o echipă de specialiști timp de doi ani. Unicitatea produsului constă în compoziția unică a trei tipuri de colagene, acid hialuronic și vitamine . În prezent nu are concurență pe piața europeană.

Această băutură de frumusețe este îndulcită cu steviol și conține, printre altele, particule de trandafir. De asemenea, vă puteți îmbogăți smoothie-ul de dimineață sau proaspătul preferat. Gustul băuturii este ușor dulce și acru, are gust și miros de trandafiri și zmeură.

MASTERPIECE oferă pielii, părului, unghiilor și corpului tău cea mai bună îngrijire și lux.

Și ce spun aceia dintre voi care au încercat-o pe Capodoperă? Citiți recenzii >>

Bucurați-vă de doza de cel mai bun dintre voi. Deci, urale și frumusețe!

 

După un an, Simona Krainová vine pe piață cu o altă noutate care reflectă experiența ei pe termen lung în lumea frumuseții și a stilului de viață. Nu rata produsul, care va fi produs într- o ediție limitată exclusivă și va deveni un hit în această toamnă.

Nu ratați exclusiv jurnalele de ediție limitată de Simona Krainová pentru 2020 .

 

Aviz

Ambalajele îndeplinesc cerințele legislației UE aplicabile (Regulamentul CE 1935/2004 și Regulamentul (UE) nr. 10/2011 al Comisiei) privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare.

A se depozita într-un loc uscat la temperaturi sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui, protejat de îngheț.

Termen de valabilitate de 12 luni de la data fabricatiei.

Nu înlocuiește dieta variată. Nu este predestinat pentru copii, femei însărcinate și care alăptează.

 

Brand: Masterpiece by Simona

MASTERPIECE Beauty Drink for Health and Beauty este un proiect personal al topmodelului ceh Simona Krainová, care la testat personal și a lucrat cu o echipă de specialiști timp de doi ani. Formula unică conține trei tipuri de colagen, acid hialuronic și vitamine.

Băutura de frumusețe conține particule de colofoniu, este îndulcită cu steviol și are o aromă ușor dulce-acră de trandafiri și zmeură.

Masterpiece by Simona
zile
:
ore
:
minute
:
secunde