Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Concealer lichid cu un aplicator de spumă Marvel (Instant Anti-Age Eraser Concealer) 6,8 ml

Brand: Maybelline
Concentrator de lichide anti-Eraser Anti Age cu un aplicator de bureți pentru a acoperi cercurile de sub ochi și pentru a străluci zona ochilor vine la salvarea dvs. ca supererou preferat. Strălucire… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Concentrator de lichide anti-Eraser Anti Age cu un aplicator de bureți pentru a acoperi cercurile de sub ochi și pentru a străluci zona ochilor vine la salvarea dvs. ca supererou preferat. Strălucire corector mâner pentru a ascunde imperfecțiunile și de a crea un frumos ten oricând, oriunde. Nu trebuie să se ascundă superputeri lui. Concepător multifuncțional într-un pachet limitat inspirat de eroul Marvel.

Caracteristici:

  • se referă la cercurile intunecate de sub ochi și imperfecțiunile pielii.
  • luminează zona ochilor.
  • reduce ridurile fine din jurul ochilor,
  • o formulă ușoară, care intensifica ridurile,
  • aplicare ușoară datorită aplicatorului de bureți.

Cum să utilizați

Rotiți partea inferioară a pe burete aplicator apare si anticearcan. Aplicați o cantitate mică de sub ochi pentru a acoperi cercurile intunecate. Pentru a se lumina intreaga zona ochilor, aplică o formă triunghiulară sub ochi și de-a lungul marginilor nasului.