Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel pentru volum Colossal Marvel (Mascara) 10,7 ml

Brand: Maybelline
Rimel pentru volum Colossal într-un pachet limitat inspirat de eroul Marvel. Cu o compoziție specială îmbogățită cu colagen, genele tale nu vor fi numai voluminoase, ci și ferme. Rimelul este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Rimel pentru volum Colossal într-un pachet limitat inspirat de eroul Marvel. Cu o compoziție specială îmbogățită cu colagen, genele tale nu vor fi numai voluminoase, ci și ferme. Rimelul este lipicios și nu formează bulgări Unii eroi poartă pelerine, alții au nevoie doar de un aspect strălucitor. Fii colosală cu rimel Colossal din ediția limitată Marvel by Maybelline.


Caracteristici:

  • cu conținut de colagen
  • adaugă volum genelor
  • le întărește.
  • și lipirea de lovituri de bici și nu Lint,
  • perie mare pentru o aplicare precisă.

Aplicați cu mișcări ușoare pe gene, de la rădăcini până la vârfuri.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde