Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruj lichid mat de lungă durată SuperStay Matte Ink Marvel 5ml

Brand: Maybelline
Super ruj pentru o super femeie. Acesta este rujul nostru lichid de lungă durată SuperStay Matte Ink din colecția limitată Marvel. Efect ultra mat pe buze, dintr-o singură aplicare. Cu aplicatorul de… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Super ruj pentru o super femeie. Acesta este rujul nostru lichid de lungă durată SuperStay Matte Ink din colecția limitată Marvel. Efect ultra mat pe buze, dintr-o singură aplicare. Cu aplicatorul de precizie obțineți efectul perfect. Fiecare super-erou are o super- putere. A ta poate fi în buzele captivante mate, datorită rujului lichid de lungă durată Superstay Matte Ink.  

Caracteristici:

  • pigmenți saturați de ruj pentru o culoare intensă a buzelor,
  • are o textură mată,
  • aplicator de precizie sub formă de picături asigura aplicarea precisă a rujului

Începeți aplicarea în mijlocul buzei superioare și urmăriți contururile buzelor și umpleți-le. Apoi aplicați pe întreaga buză inferioară rujul Maybelline SuperStay.