Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Medex săpun lichid de mâini (Antibacterial Moisture Handwash) 650 ml

Brand: Alte
Medex săpunul lichid antibacterian este potrivit pentru igiena zilnică a mâinilor. Săpunul elimină în mod eficient și rapid bacteriile și lasă pielea mâinilor curate.  Descriere și parametrii

Descriere

Medex săpunul lichid antibacterian este potrivit pentru igiena zilnică a mâinilor. Săpunul elimină în mod eficient și rapid bacteriile și lasă pielea mâinilor curate. 

Caracteristici:

  • săpun antibacterian,
  • curăță pielea,
  • o hidratează,
  • menține pH-ul său natural,
  • distruge rapid bacteriile.

Umeziți-vă mâinile, puneți o cantitate mică de săpun în palme. Spumați pe palme, pe degete și între degete în afara jetului de apă. Clătiți.