Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă autobronzantă întunecată Double Dark (Tanning Foam) 200 ml

Brand: Minetan
Cu spuma auto-bronzantă, veți obține o piele bronzată și strălucitoare. Spuma este potrivită pentru toate tipurile de piele, mai ales dacă doriți un bronz închis. Oferă un bronz de lungă durată și… Descriere și parametrii

Descriere

Cu spuma auto-bronzantă, veți obține o piele bronzată și strălucitoare. Spuma este potrivită pentru toate tipurile de piele, mai ales dacă doriți un bronz închis. Oferă un bronz de lungă durată și uniform, fără pete. Lasă pielea intens hidratată și parfumată cu nucă de cocos.

Caracteristici:

  • oferă pielii un aspect bronzat,
  • hidratează,
  • rezistă timp îndelungat,
  • nici un miros și nuanțe portocalii nedorite,
  • pentru toate tipurile de piele,
  • produs vegetal 100% natural,
  • conține DHA 100% natural,
  • nu conține parabeni.

Se aplică pe pielea curată, uscată și exfoliată. Exfolierea se recomandă cu 8-16 ore înainte de aplicare. Cel puțin 24 de ore înainte de aplicarea pe piele nu radeți pielea cu lama.

La aplicarea produsului, utilizați mănușa de aplicare. Aveți grijă atunci când este aplicat pe genunchi, coate, glezne pentru a nu avea pete mai întunecate.

Produsul se spală peste 1-3 + ore cu apă călduță, în dependență de tonul bronzului dorit. După aplicare, spălați-vă pe mâini.

Decideți desinestătător ce nuanță de bronz vă doriți. Se spală după o oră pentru aspect natural bronzat și se lasă să acționeze pentru un timp mai lung (2-3 + ore) pentru tonuri mai profunde și mai întunecate. Produsul se clătește cu apă călduță timp de 45 de secunde. Nu folosiți săpun sau exfoliant. După duș nuanța bronzului se dezvoltă și devine mai întunecă în următoarele 24 de ore. Faceți duș obișnuit peste 8-16 ore.

Doza recomandată a produsului pentru întregul corp este de aproximativ 40 ml. Cu îngrijirea corespunzătoare rezultatul rezista 5-10 zile.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde