Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de regenerare a pielii cu secreție de melc, filtrată 92% (All In One Snail Repair Cream) - REDUCERE

Brand: Mizon
O cremă unică de piele, cu un efect excelent de regenerare pentru pielea ta, conține 92% din extract de melc. Datorită compoziției sale unice, netezește cicatricile de acnee și ajută, în general, la… Descriere și parametrii

Descriere

O cremă unică de piele, cu un efect excelent de regenerare pentru pielea ta, conține 92% din extract de melc. Datorită compoziției sale unice, netezește cicatricile de acnee și ajută, în general, la îndepărtarea petelor.

Ingredientele active conținute în extractul de melc încurajează regenerarea pielii și previn formarea ridurilor și a liniilor fine. Cu o utilizare regulată, structura pielii este îmbunătățită în mod evident. Pleť este fermă și creează o impresie sănătoasă și naturală frumoasă. Datorită compoziției blânde, sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde