Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser hidratant care conține 50% acid hialuronic Original Skin Energy (Hyaluronic Acid 100) 30 ml - REDUCERE

Brand: Mizon
Ser hidratant cu acid hialuronic 50% Original Skin Energy este destinată celor care caută o soluție pentru pielea uscată, uscată și mată cu riduri. Acidul hialuronic este o substanță hidratantă care… Descriere și parametrii

Descriere

Ser hidratant cu acid hialuronic 50% Original Skin Energy este destinată celor care caută o soluție pentru pielea uscată, uscată și mată cu riduri.

Acidul hialuronic este o substanță hidratantă care apare în concentrații mari în corpul uman. Poate lega cantități mari de apă, ceea ce duce la o mai bună regenerare a țesuturilor și la furnizarea de nutrienți și oxigen. Astfel, este utilă nu numai în regenerarea rapidă a cicatricilor, ci și ne menține pielea frumos fermă și elastică și asigură formarea de noi fibre de colagen și elastină. Datorită abilităților sale miraculoase, ajută la reținerea unei cantități mari de apă, care este eliberată treptat. Pleť este mai lungă hidratată, suplă, se regenerează treptat și reduce ridurile.

Serul este hipoalergenic, lipsit de parabeni, mirosuri și culori artificiale. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, pentru pielea uscată, pentru riduri, pielea uscată.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde