Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nămol mineral de la Marea Moartă (Original Dead Sea Pure Mud) 800 ml

Brand: Sefiros Cod: kSE097

Descriere

100% noroi natural de la Marea Moartă conține 26 de minerale și oligoelemente care sunt perfect potrivite pentru îngrijirea pielii și a feței.

O concentrație ridicată de nutrienți se dovedește a îmbunătăți funcțiile naturale ale pielii, eliberează tensiunea musculară și, în general, calmează organismul. Acesta este motivul pentru care este încă folosit de specialiști în centrele spa și wellness de lux.

Mijloacele minerale de la brandul popular Sefiros aduc Marea Moartă și toate efectele sale benefice asupra pielii direct la baie! Bucurați-vă de pielea perfect hidratată și netezită datorită compoziției unice a substanțelor active cu o mare proporție de minerale nutritive.

Brand: Sefiros

Sefiros este un brand nou, dinamic de produse cosmetice si accesorii cosmetice care intenționează să rupă barierele dintre preț și calitate! La selectarea produselor, brandul este lupta pentru cea mai buna calitate, de siguranță și de origine. Prin urmare, toate produsele Sefiros sunt produse în țările membre ale Uniunii Europene. Sefiros marca este inspirat de tendințele actuale și pe baza lor se completează până produsele lor. O gamă largă de accesorii și gadget-uri va satisface cu siguranta chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Prima serie de brand-Sefiros sunt accesorii cosmetice SefirosAccesories în care le oferim pensule de calitate premium cosmetice, căpușă genelor, aplicatoare și alte accesorii cosmetice. De calitate accesorii cosmetice sunt atât de necesare în îngrijirea zilnică a look-ul perfect.

Perii cosmetice ofera o serie de Sefiros Red Wood și Silver Sefiros.

Datorită produse de calitate superioară vă Sefiros pot oferi o garanție extinsă pentru 36 luni!

 

Sefiros
zile
:
ore
:
minute
:
secunde