Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou pentru îngrijirea pielii pentru piele sensibilă Ruja(piele perfecta Gift Set)

Setul conține: Cremă hidratantă de zi pentru pielea sensibilă Ruja 50 ml Ser nutritiv pentru piele sensibilă Rujă 30 ml Cremă de mâini Extra-Firming Hand Cream 30 ml Descriere și parametrii

Descriere

Setul conține:

  • Cremă hidratantă de zi pentru pielea sensibilă Ruja 50 ml
  • Ser nutritiv pentru piele sensibilă Rujă 30 ml
  • Cremă de mâini Extra-Firming Hand Cream 30 ml

Crema delicată de zi conține alantoină, care asigură o hidratare profundă, și vitamina P, care întărește pielea. Acidul hialuronic previne apariția ridurilor și factorul SPF-20 protejează pielea de soare.

Serul facial pentru pielea uscată și sensibilă previne iritarea, calmează pielea și crește eficiența cremei.

Crema de fermitate pentru mâini cu efect anti-age întărește pielea mâinilor și îi întoarce elasticitatea. Compoziția sa unică conține ginseng siberian cu efecte de întinerire și tonifiere.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde