Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou pentru păr vopsit și deteriorat Super Siberica(Gift Set Colour Protection and Shine )

Set cadou cu îngrijire naturală pentru părul vopsit. Compoziția pe bază de plante de înaltă calitate, bogată, îngrijește ușor culoarea părului împovărat. Datorită extractului de ruja, ajută în mod… Descriere și parametrii

Descriere

Set cadou cu îngrijire naturală pentru părul vopsit. Compoziția pe bază de plante de înaltă calitate, bogată, îngrijește ușor culoarea părului împovărat. Datorită extractului de ruja, ajută în mod eficient la regenerarea părului deteriorat. Potrivit pentru părul vopsit și deteriorat. 

Setul include:

  • Mască de păr pentru păr vopsit 300 ml
  • Cremă de îngrijire pentru păr vopsit 50 ml

Masca de păr, pe bază de afine organice, ajută la regenerarea părului după vopsire, oferă rezistență și o strălucire orbitoare.

Această cremă are la bază afine organice. Îmbogățit cu ulei organic de amarant, arginină, extract organic din ruja și trandafir daurian, ceramide și vitaminele A și E, astfel hidratează și revitalizează părul după vopsire.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde