Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș energizant Grâu nou(Energizing Shower Gel) 500 ml

Brand: Naturalium
Gelul de duș energizant curăță perfect pielea întregului corp și îi oferă prospețime. Grâul nou conține proteine și carbohidrați care oferă sănătate pielii si energie. În același timp conținutul… Descriere și parametrii

Descriere

Gelul de duș energizant curăță perfect pielea întregului corp și îi oferă prospețime. Grâul nou conține proteine și carbohidrați care oferă sănătate pielii si energie. În același timp conținutul ridicat de vitamina F si grupul vitaminei B, oferă vitalitate pielii.

Fie că doriți să luptați cu radicalii liberi sau să maximalizați nutrienții și energia în timpul dușului ,grâul nou nu trebuie să lipsească in baia dvs.

Substanțe active:

  • Grâu nou - oferă sănătate pielii și energie.

Caracteristici:

  • gel de duș natural,
  • potrivit pentru toate tipurile de piele,
  • curăță pielea,
  • cu efect energizant
  • restabilește vitalitatea pielii.

Aplicați pe pielea umedă a întregului corp, spumați și apoi clătiți.