Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser energizant anti-rid Q10 (Anti-Fatigue Pearls) 30 ml

Brand: Nivea
Descoperiți puterea coenzimei Q10 și vitamina C, si rezolvați ridurile o dată pentru totdeauna. Știți coenzima Q10? Este o substanță naturala a pielii, care îngrijește pielea si o lasă fermă și… Descriere și parametrii

Descriere

Descoperiți puterea coenzimei Q10 și vitamina C, si rezolvați ridurile o dată pentru totdeauna. Știți coenzima Q10? Este o substanță naturala a pielii, care îngrijește pielea si o lasă fermă și elastică. Odată cu creșterea vârstei, scade cantitatea de coenzimă astfel încât încep să apară ridurile si pielea este obosită. Nu vă faceți griji, coenzima Q10 poate fi restaurată cu ușurință . În combinație cu vitaminele C si E pielea va obține grija necesară și va străluci din nou din toate părțile. Nu ascundeți ridurile sub machiaj și scăpați de ele.

Caracteristici:

  • conține vitaminele C si E si coenzima Q10,
  • elimină apariția liniilor fine și a ridurilor,
  • oferă pielii energie si prospețime,
  • reîntoarce elasticitatea pielii,
  • unifică tonul pielii,
  • oferă hidratare,
  • datorită tehnologiei perlelor substanțele eficiente se activează imediat după aplicare.

Aplicați serul pe pielea feței, gâtului și decolteului și apoi folosiți crema de zi sau de noapte.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde