Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tratament intensiv energizant pentru 7 zile Q10 Energy 7 x 1 ml

Brand: Nivea
Redobândiți o piele fermă și proaspătă, datorită coenzimei Q10 și unei combinații de vitamine. Oboseala lasă foarte repede semne pe pielea noastră. Liniile fine, cearcăne sub ochi, culoare fadă.… Descriere și parametrii

Descriere

Redobândiți o piele fermă și proaspătă, datorită coenzimei Q10 și unei combinații de vitamine. Oboseala lasă foarte repede semne pe pielea noastră. Liniile fine, cearcăne sub ochi, culoare fadă. Acestea sunt toate simptomele de oboseală, împotriva cărora vă va ajuta tratamentul de 7 zile Q10. În ser veți găsi nu numai coenzima Q10, care restabilește echilibrul natural al pielii și îi dă putere, dar, de asemenea, vitaminele C și E, care acționează ca antioxidanți și hrănesc pielea în profunzime. Reîncărcați pielea cu energie.

Caracteristici:

  • Vitaminele C si E hrănesc pielea și au efecte antioxidante,
  • îngrijește pielea,
  • îi adaugă prospețime și luminozitate,
  • restabilește echilibrul natural al pielii,
  • hrănește pielea,
  • elimină liniile fine și ridurile,
  • lasă pielea moale si suplă.
  • Are o textură fină și se absoarbe ușor.

Mai întâi, puneți capacul de plastic de pe vârful fiolei și împingeți ușor până când veți auzi că pocnește. După aceasta rupeți fiola și turnați conținutul său în palmă. Prin mișcări circulare fine masați serul pe față, gât și decolteu. Pentru un mai bun efect, aplicați serul pe piele timp de 7 zile la rând. Apoi, bucurați-vă de tenul proaspăt și întinerit.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde