Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perie de păr aurieDivineCare & Stil

Brand: Olivia Garden
Peria aurie cu păr de mistreț și nailon asigură pieptănarea ușoară a părului uscat și umed, fără a agăța părul. Este realizată din peri de mistreț și nailon, care sunt finisați cu o bilă și datorită… Descriere și parametrii

Descriere

Peria aurie cu păr de mistreț și nailon asigură pieptănarea ușoară a părului uscat și umed, fără a agăța părul. Este realizată din peri de mistreț și nailon, care sunt finisați cu o bilă și datorită căreia masează pielea și nu încurcă părul. Forma curbată a periei este confortabilă de ținut. 

Caracteristici:

  • peria are peri din păr de mistreț și nailon,
  • pieptănă ușor părul,
  • este blândă cu părul și scalpul,
  • formă curbată pentru o manevrare ușoară,
  • Dimensiuni: 21 x 8 cm.

Folosiți peria pentru a vă pieptăna parul.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde