Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perie de păr Healthy Hair 23 mm

Brand: Olivia Garden
Perie de păr din bambus cu nailon păr de porc potrivite pentru îngrijirea părului de zi cu zi. deschideri mari de aer în perie permite fluxului de aer mai bine si pentru ca parul tau se va usca mai… Descriere și parametrii

Descriere

Perie de păr din bambus cu nailon păr de porc potrivite pentru îngrijirea părului de zi cu zi. deschideri mari de aer în perie permite fluxului de aer mai bine si pentru ca parul tau se va usca mai repede. Suprafața ceramică a periei asigură căldura din uscător este distribuit rapid și uniform pe toată periile. Antistatice perie de nailon cu țepi pentru a preveni acumularea de electricitate statică și, prin urmare, sunt suflare drept păr și strălucitor. fibra de par va fi închis și este protejat împotriva pierderii de umiditate.

Caracteristici:

  • diametru perie 23 mm,
  • din bambus,
  • peri de nailon,
  • efect antistatic,
  • guri mari de aer pentru fluxul de aer mai bine,
  • Mâner ergonomic pentru o manevrare ușoară.

Utilizați pentru îngrijirea unghiilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde