Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam pentru corpul neted de Gold etern cu unt de shea ( Gold en Shea Butter Balm) 200 ml

Brand: Organique
Balsamul Tělo pentru pielea uscată, sensibilă și aspră, lubrifiază intens pielea uscată. Textura sa ușoară asigură hidratarea și nutriția necesară. Pielea netedă și netedă este rezultatul acestui… Descriere și parametrii

Descriere

Balsamul Tělo pentru pielea uscată, sensibilă și aspră, lubrifiază intens pielea uscată. Textura sa ușoară asigură hidratarea și nutriția necesară. Pielea netedă și netedă este rezultatul acestui balsam perfect. Conține mai mult de 50% unt de shea pur, uleiuri vegetale naturale și vitamina E întineritoare.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde