Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bombă de băi spumoasă hrănitoare Mango (Bath Bomb) 170 g

Brand: Organique
Pielea netedă, suplă și moale va fi rezultatul după folosirea băii Mango, bomba spumantă. Parfumul dulce, proaspăt și delicat de mango suculent vă va duce în țara exotică a Orient Aruncați o bombă de… Descriere și parametrii

Descriere

Pielea netedă, suplă și moale va fi rezultatul după folosirea băii Mango, bomba spumantă. Parfumul dulce, proaspăt și delicat de mango suculent vă va duce în țara exotică a Orient Aruncați o bombă de baie într-o cadă cu apă curgătoare și apoi relaxați-vă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde