Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bombă de băi spumoasă hrănitoare Orhidee Neagră (Bath Bomb) 170 g

Brand: Organique
Pielea netedă, suplă și moale va fi rezultatul după folosirea băii cu scânteie Black Orchid. Parfumul de orhidee neagră te va uimi. Nu numai că parfumează corpul tău cu un parfum floral, dar oferă și… Descriere și parametrii

Descriere

Pielea netedă, suplă și moale va fi rezultatul după folosirea băii cu scânteie Black Orchid. Parfumul de orhidee neagră te va uimi. Nu numai că parfumează corpul tău cu un parfum floral, dar oferă și îngrijirile necesare sub formă de hidratare și nutriție. Aruncați o bombă de baie într-o cadă cu apă curentă și apoi relaxați-vă.