Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected]ro | +40 312 295 132
Menu

Bombă de baie spumantă nutritivă Sea Essence (Bath Bomb) 170 g

Brand: Organique
Pielea netedă, suplă și moale va fi rezultatul după folosirea băii Sea Essence, cu bomba spumantă. Parfumul brizei revigorante vă va duce direct la mare și vă va transporta la wellness și SPA.… Descriere și parametrii

Descriere

Pielea netedă, suplă și moale va fi rezultatul după folosirea băii Sea Essence, cu bomba spumantă. Parfumul brizei revigorante vă va duce direct la mare și vă va transporta la wellness și SPA. Aruncați o bombă de baie într-o cadă cu apă curentă și apoi relaxați-vă.