Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema de zi antirid de Gold etern pentru pielea uscată și sensibilă (Anti-Aging Day Cream) 50 ml

Brand: Organique
Crema de zi ajută la menținerea aspectului tineresc al pielii, reduce eficient liniile fine și în general luminează pielea. Pe tot parcursul zilei, are grijă de pielea sensibilă și uscată, o… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de zi ajută la menținerea aspectului tineresc al pielii, reduce eficient liniile fine și în general luminează pielea. Pe tot parcursul zilei, are grijă de pielea sensibilă și uscată, o protejează de influențele adverse externe și o lasă sănătoasă și radiantă. Netezește ușor pete, luminează pielea, îi conferă un aspect sănătos, strălucitor. Excelent ca bază pentru machiaj.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde