Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

(Eye Contour Cream) antirid de Gold etern (Eye Contour Cream) 15 ml

Brand: Organique
Datorită conținutului său de aur de 24 de carate, crema pentru ochi antirid reduce vizibil ridurile și minimizează cercurile întunecate de sub ochi. Crema oferă îngrijiri intense zonei oculare sub… Descriere și parametrii

Descriere

Datorită conținutului său de aur de 24 de carate, crema pentru ochi antirid reduce vizibil ridurile și minimizează cercurile întunecate de sub ochi. Crema oferă îngrijiri intense zonei oculare sub formă de hidratare, nutriție și închiderea pielii. Lasă pielea moale, netedă și suplă. Stimulează biosinteza de colagen, regenerează, „ridică” ochiul mult timp și reduce ridurile din jurul ochilor și cercurilor de sub ochi. Datorită particulelor de aur, luminează și pielea, ascunzând vizibil toate imperfecțiunile.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde