Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Îndepărtarea corpului de zahăr calmant cu lapte de capră și lychee ( Body Sugar Peeling) 200 ml

Brand: Organique
Peelingul Tělo cu conținut de lapte de capră calmează perfect chiar și cea mai sensibilă piele a corpului. Particulele de zahăr curăță perfect pielea. Peeling-ul are grijă de pielea ta și îi oferă… Descriere și parametrii

Descriere

Peelingul Tělo cu conținut de lapte de capră calmează perfect chiar și cea mai sensibilă piele a corpului. Particulele de zahăr curăță perfect pielea. Peeling-ul are grijă de pielea ta și îi oferă nutriția și hidratarea necesare. Îl vei aprecia mai ales în lunile de vară, când pielea se desprinde și după aplicarea peeling-ului devine radiantă, moale, netedă și parfumată.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde