Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun solid cu glicerină Fluture verde (Glycerine Soap) 120 g

Brand: Organique
Săpunul solid pentru corp pentru dușul Green Butterfly conține 30% din glicerină vegetală de cea mai înaltă calitate. Săpunul natural fabricat manual curăță delicat, protejează împotriva pierderii de… Descriere și parametrii

Descriere

Săpunul solid pentru corp pentru dușul Green Butterfly conține 30% din glicerină vegetală de cea mai înaltă calitate. Săpunul natural fabricat manual curăță delicat, protejează împotriva pierderii de apă, hidratează și lasă pielea frumos parfumată.