Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun solid cu glicerină Lemongrass (Glycerine Soap) 100 g

Brand: Organique
Acest săpun solid de corp Lemongrass la duș cu 30% din glicerină vegetală de cea mai bună calitate curăță delicat pielea și, în același timp, o hidratează. Protejează împotriva pierderii de apă,… Descriere și parametrii

Descriere

Acest săpun solid de corp Lemongrass la duș cu 30% din glicerină vegetală de cea mai bună calitate curăță delicat pielea și, în același timp, o hidratează. Protejează împotriva pierderii de apă, hidratează și lasă pielea frumos parfumată cu parfumul răcoritor al ierbii de lămâie.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde