Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun solid cu glicerină Ornament Inimă (Glycerine Soap) 60 g

Brand: Organique
Săpunul solid în formă de inimă pentru dușul Heart Middle conține glicerină vegetală de cea mai bună calitate. Inima este plină de esențe aromatice și substanțe nutritive. Săpunul natural fabricat… Descriere și parametrii

Descriere

Săpunul solid în formă de inimă pentru dușul Heart Middle conține glicerină vegetală de cea mai bună calitate. Inima este plină de esențe aromatice și substanțe nutritive. Săpunul natural fabricat manual curăță delicat, protejează împotriva pierderii de apă, hidratează și lasă pielea frumos parfumată.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde