Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun solid de glicerină Blue & Crab Big Toy (Glycerine Soap) 80 g

Brand: Organique
Săpunul solid pentru corp cu duș cu crab conține glicerină vegetală de cea mai bună calitate. Săpun Este plin de esențe aromatice și substanțe nutritive. Săpunul natural fabricat manual curăță… Descriere și parametrii

Descriere

Săpunul solid pentru corp cu duș cu crab conține glicerină vegetală de cea mai bună calitate. Săpun Este plin de esențe aromatice și substanțe nutritive. Săpunul natural fabricat manual curăță delicat, protejează împotriva pierderii de apă, hidratează și lasă pielea frumos parfumată.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde