Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun solid de glicerină Cub C Magnolie (Glycerine Soap) 100 g

Brand: Organique
Săpunul solid de duș rotund din seria Cube C conține glicerină vegetală de cea mai înaltă calitate. Săpunul manual curăță delicat pielea și o hidratează în același timp. Protejează împotriva… Descriere și parametrii

Descriere

Săpunul solid de duș rotund din seria Cube C conține glicerină vegetală de cea mai înaltă calitate. Săpunul manual curăță delicat pielea și o hidratează în același timp. Protejează împotriva pierderii de apă, hidratează și lasă pielea cu un miros floral frumos parfumat de magnolie.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde