Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie de relaxare Black Orchid (Bath Salt) 600 g

Brand: Organique
Datorită sării relaxante de baie Black Orchid, vă veți simți ca într-un sejur de wellness și SPA. Curăță în mod eficient, dar îngrijește în mod activ și pielea corpului. Sarea grosieră este bogată în… Descriere și parametrii

Descriere

Datorită sării relaxante de baie Black Orchid, vă veți simți ca într-un sejur de wellness și SPA. Curăță în mod eficient, dar îngrijește în mod activ și pielea corpului. Sarea grosieră este bogată în minerale și oligoelemente și este potrivită pentru toate tipurile de piele. Parfumul captivant al florilor de orhidee negre vă parfumează pielea și vă relaxează perfect.

 

Efecte:

  • elimină tensiunea cauzată de oboseală și stresul.
  • parfum frumos de orhidee negre,
  • curăță ușor.
  • înmoaie și regenerează,
  • relaxează mușchii obosiți.

Cum se folosește

Lăsați sarea să se dizolve în apă caldă.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde