Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie grecească (Bath Salt) 1000 g

Brand: Organique
Sarea de baie are un efect pozitiv asupra pielii. Parfumul grecesc cu ierburi, ulei de măsline și uleiuri esențiale transformă rutina de baie într-o experiență plăcută și relaxantă. Ameliorează… Descriere și parametrii

Descriere

Sarea de baie are un efect pozitiv asupra pielii. Parfumul grecesc cu ierburi, ulei de măsline și uleiuri esențiale transformă rutina de baie într-o experiență plăcută și relaxantă. Ameliorează durerile musculare și articulare și îmbunătățește circulația sângelui. Rezultatul va fi o piele moale, netedă și catifelată.