Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie relaxantă Bloom Essence (Bath Salt) 600 g

Brand: Organique
Cu sarea de baie relaxantă Bloom Essence, vă veți simți ca într-un sejur de wellness și SPA. Curăță eficient, dar are grijă activă și de pielea corpului. Sarea grosieră este bogată în minerale și… Descriere și parametrii

Descriere

Cu sarea de baie relaxantă Bloom Essence, vă veți simți ca într-un sejur de wellness și SPA. Curăță eficient, dar are grijă activă și de pielea corpului. Sarea grosieră este bogată în minerale și oligoelemente și este potrivită pentru toate tipurile de piele. Parfumul floral-fructat îți parfumează pielea și te relaxează perfect.