Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

( Smooth ing Foot Mask) regenerantă Dermo Expert ( Smooth ing Foot Mask) 100 ml

Brand: Organique
Regenerarea măștii de picioare datorită conținutului de unt de shea, salvie și uree regenerează intens, hidratează și hrănește pielea picioarelor. Înmoaie picioarele stresate și le reglează… Descriere și parametrii

Descriere

Regenerarea măștii de picioare datorită conținutului de unt de shea, salvie și uree regenerează intens, hidratează și hrănește pielea picioarelor. Înmoaie picioarele stresate și le reglează transpirația. Textura moale mătăsoasă este absorbită rapid, lăsând picioarele moi, moi și suple.