Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă de baie cu margele picantă Spicy Therapy (Bath Foam) 200 ml

Brand: Organique
Spuma de baie aromată picantă îți parfumează perfect corpul cu mirosul de portocale, scorțișoară și ardei iute. Spuma groasă va crea o baie de relaxare perfectă care vă va relaxa corpul și simțurile.… Descriere și parametrii

Descriere

Spuma de baie aromată picantă îți parfumează perfect corpul cu mirosul de portocale, scorțișoară și ardei iute. Spuma groasă va crea o baie de relaxare perfectă care vă va relaxa corpul și simțurile. Pielea ta va rămâne moale, moale și frumos aromată.