Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă de duș cu Orchid neagră (Creamy Whip) 100 ml

Brand: Organique
Spuma de spălare Orchid Neagră, cu o textură moale, moale și cremoasă, îți parfumează corpul cu un miros senzual și captivant de orhidee neagră. Îngrijește pielea, hidratează profund și previne… Descriere și parametrii

Descriere

Spuma de spălare Orchid Neagră, cu o textură moale, moale și cremoasă, îți parfumează corpul cu un miros senzual și captivant de orhidee neagră. Îngrijește pielea, hidratează profund și previne pierderea de apă. Lăsați-vă să vă răsfățați corpul, care va fi moale și blând după utilizare.