Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă de duș grecească (Creamy Whip) 200 ml

Brand: Organique
Spuma grecească de spălare, cu o textură moale, moale, pufoasă și cremoasă îți parfumează corpul cu un miros perfect dulce de struguri. Îngrijește pielea, hidratează profund și previne pierderea de… Descriere și parametrii

Descriere

Spuma grecească de spălare, cu o textură moale, moale, pufoasă și cremoasă îți parfumează corpul cu un miros perfect dulce de struguri. Îngrijește pielea, hidratează profund și previne pierderea de apă. Lăsați-vă să vă răsfățați corpul, care va fi moale și blând după utilizare.