Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Unt de Tělo anticelulitic Coffee ( Body Butter) 200 ml

Brand: Organique
Untul de Tělo anticelulitic cu cofeină reduce eficient adâncimea și gradul de celulită. Accelerează arderea grăsimilor, asigurând astfel fermitatea și elasticitatea pielii. Pielea ta va fi moale,… Descriere și parametrii

Descriere

Untul de Tělo anticelulitic cu cofeină reduce eficient adâncimea și gradul de celulită. Accelerează arderea grăsimilor, asigurând astfel fermitatea și elasticitatea pielii. Pielea ta va fi moale, suplă și chiar mai hrănită și bine hidratată.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde