Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei pentru întărire părului Eleo (Strenghtening Hair Oil) 50 ml

Brand: Oriflame
Uleiul de păr conține ulei bogat de taman, care ajută la crearea unei bariere de protecție a părului și îi menține hidratarea necesară. După prima utilizare, părul dvs. va fi mai ferm la atingere și… Descriere și parametrii

Descriere

Uleiul de păr conține ulei bogat de taman, care ajută la crearea unei bariere de protecție a părului și îi menține hidratarea necesară. După prima utilizare, părul dvs. va fi mai ferm la atingere și vizibil mai strălucitor.

Caracteristici:

  • conține uleiuri rare care hrănesc și întăresc părul,
  • hidratează părul,
  • are efect de catifelare,
  • îi oferă strălucire.

Se aplică 2-3 picături de ulei pe uscat sau pe părul umed. Aplicați doar pe lungimi și vârfuri,evitați rădăcinile părului.