Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune calmantă pentru piele Dr. Andrew Weil for Origins ™ (Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion)

Brand: Origins
Loțiunea calmantă este grija perfectă pentru îngrijirea ulterioară a pielii. Aceasta loțiune calmează pielea cu o textură fină și o pregătește bine pentru aplicarea ulterioară a serului sau cremei.  Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Loțiunea calmantă este grija perfectă pentru îngrijirea ulterioară a pielii. Aceasta loțiune calmează pielea cu o textură fină și o pregătește bine pentru aplicarea ulterioară a serului sau cremei. 

Efecte:

  • loțiune calmantă,
  • pregătește pielea pentru îngrijirea ulterioară.
  • calmează pielea,
  • ajută la menținerea pH-ului natural
  • fără alcool.

Aplicați loțiunea cu vârful degetelor pe față, gât și decolteu. Masați cu mișcări circulare in sus.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde