Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască pentru hidratarea pielii Portocală FlowerFusion(Hydrating Sheet Mask) 1 bucata

Brand: Origins
Masca facială cu extracte de portocale, uleiuri eterice și petale oferă pielii hidratarea necesară. Oferă pielii regenerare si revigorare. Lasă pielea curată, moale și netedă, oferindu-i prospețime… Descriere și parametrii

Descriere

Masca facială cu extracte de portocale, uleiuri eterice și petale oferă pielii hidratarea necesară. Oferă pielii regenerare si revigorare. Lasă pielea curată, moale și netedă, oferindu-i prospețime si un sentiment proaspăt.

 

Caracteristici:

  • cu extracte de portocale,
  • îngrijește pielea,
  • hidratează profund,
  • hrănește și regenerează,
  • lasă pielea curată și fină.
  • miroase frumos.

Scoateți masca din pachet și desfășurați-o în palme. Aplicați-o pe față cu partea moale și umedă (conform găurilor pentru ochi, nas, gură). Neteziți masca cu degetele, ca să adere perfect pe piele. Lăsați-o timp de 20 minute sa acționeze. Apoi scoateți masca de pe față și cu vârfurile degetelor masați ușor serul rămas până la absorbția completă. Nu clătiți.