Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți Ciocolată 35 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți Ciocolată este fără fluorid, în mod eficient luptă împotriva cariilor și plăcii dentare. Calciu nanohydroxyapatit (PAA) ajunge la cele mai profunde și mai grav afectate zone ale… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți Ciocolată este fără fluorid, în mod eficient luptă împotriva cariilor și plăcii dentare. Calciu nanohydroxyapatit (PAA) ajunge la cele mai profunde și mai grav afectate zone ale smalțului dinților, întărește și restaurează. LUCTATOL® componenta inovatoare luptă eficient împotriva cariilor și a plăcii dentare. Gelul de aloe vera are efect de hidratare si calmare si menține gingiile sănătoase. 

Pasta nu include: SLS, Triclosan, clorhexidină, abrazivi agresivi, alcool, produse petroliere rafinate. Este potrivita pentru copii de toate vârstele și adulți.

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde